ouderavonden

ouderavonden

Op ouderavonden worden ouders op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van zijn/ haar kind en de rest van de klas. Het is aan te raden om bij deze ouderavonden ook het online gedrag van uw kind te bespreken, zodat ouders kinderen goed kunnen helpen op dit gebied. Dit kan op twee niveau’s: op de basisschool en op de middelbare school.

1. Op de basisschool
Vooral in de bovenbouw komen kinderen veel in aanraking met sociale media en internet. De kinderen hoeven in dit stadium niet veel meer te leren. Voor de onderbouw is het vooral belangrijk waar de grenzen liggen: hoe lang mag een kind op internet, wat mogen ze zien en doen?

2. Op de middelbare school
In het voortgezet onderwijs zijn tieners nog meer bezig met sociale media. Het is belangrijk voor pubers bepaalde regels op te stellen, zoals het chatten met vreemden enwebcammen. Laat hen de gevaren inzien.

No Comments

Leave a comment

  • Recente berichten

  • Interessant

    Kinderen worden steeds vroeger oud, zo staat de huidige generatie onder andere bekend om haar ondernemerschap. Heeft u een kind welke met zijn/haar eigen bedrijfje al flink aan de weg timmert? Wellicht maakt hij/zij wel kans op subsidie! Deze handige tool berekent eenvoudig uw subsidie kansen uit, Mijn Subsidie is gratis te gebruiken.
  • free vector